Despre noi
Cabinet de medicina dentara Borsa Praxis

SC Borsa Praxis S.R.L. a luat fiinta in luna mai 2003 in Resita cu specialitatile de medicina interna si medicina muncii. In 13 martie 2011, firma Borsa Praxis si-a deschis in Timisoara un punct de lucru, avand ca specialitate medicina dentara.

Mentinerea integritatii dintilor este deosebit de importanta pentru masticatie, vorbire si estetica. Prezenta cariilor dentare si a complicatiilor poate afecta fizionomia, poate provoca dureri si dificultati in vorbire, in masticatie si cauzeaza mirosul neplacut al gurii. Igiena cavitatii bucale este de o importanta majora, atat pentru sanatatea noastra cat si din punct de vedere social.

Suntem o echipa tanara, insa experimentata si calificata:

  • Dr. Daiana Borsa - medicina dentara
  • Dr. Andreea Savin - chirurgie dento-alveolara si implantologie
  • Dr. Estella Breban - ortodontie
  • Nicoleta Retezan - asistenta medicina dentara

Cu ajutorul nostru, veti intra intr-un program de profilaxie complex, un program de ingrijire preventiva a dintilor, personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient. In acest cabinet puteti beneficia de servicii stomatologice generale si specializate (chirurgie, ortodontie) de cea mai buna calitate, care va vor ajuta la imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor dumneavoastra.

Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.